Новини

Съдействахме на IP-Coster относно проучването извършено за България в областта на търговските марки и промишлените дизайни

февруари 02, 2022

от

През февруари 2022 година имахме честта да допринесем за предоставянето на информация на IP-Coster за България по следните теми, посветени на търговските марки и промишлените дизайни: регистрация на търговска марка в България и регистрация на промишлен дизайн в България.

Поканата от IP-Coster като участник в индекса за България е показател за високата атестация за работата и опита ни през годините от IP общността. Информацията, предоставена в IP-Coster за всяка страна, е резултат от сътрудничеството между кантори от най-високо ниво и практикуващи специалисти в областта на интелектуалната собственост от цял ​​свят, поради което за нас беше удоволствие да допринесем посредством предоставянето на информация на IP-Coster за България по посочените теми посветени на търговските марки и промишлените дизайни.

Изданията на IP-Coster са основен ресурс за IP професионалистите по целия свят и им предоставят уникална възможност да получат знания по споменатите теми и да направят сравнение на правната рамка в различните юрисдикции.

error: Content is protected !!