Новини

Адвокатска кантора Красимира Кадиева пусна новия си уебсайт на адрес www.kadievaip.com

септември 29, 2021

от

След петгодишно интернет присъствие на стария уеб сайт на кантората, имаме удоволствието да съобщим, че в края на август 2021 година пуснахме новия ни уеб сайт, който създадохме, за да представим нашите услуги, нашата работа, публикациите в областта на интелектуалната собственост, защитата на личните данни и електронната търговия, както и да ви запознаем с кантората. Нашето ново онлайн присъствие е значително по-добро отражение на това кои сме ние като адвокатска кантора, какво е важно за нас и как можем да помогнем на клиентите ни.

Началната страница на сайта приветства посетителите с изчистен дизайн и сменящи се изображения със съдържание, фокусирано върху мисията ни да предоставяме експертни правни услуги. Посетителите могат бързо да маневрират през удобните навигационни менюта на сайта. В секцията „Представяне“ потребителите могат да прочетат повече за това кои сме ние, нашата цел, визия и ценности. В раздела “Услуги” клиентите ще открият как услугите, които предлагаме им помагат да се справят със сложни проблеми в областта на интелектуалната собственост, защитата на личните данни и електронната търговия. Този нов и лесен за навигация уебсайт ще помогне на посетителите бързо и лесно да определят как екипът ни може да ги обслужи най -добре, като прегледат профила на избрания специалист.

Уебсайтът включва и различни публикации и новини в разделите „Публикации“ и „Новини“, за да изпълним мисията ни да информираме читателите относно повечето изменения на законодателството в областите, в които практикуваме. Уебсайтът също ще се актуализира редовно.

Искрено се надяваме, че новият ни уеб сайт ще ви хареса.