Новини

Безплатен уебинар “Финансова помощ за МСП посредством възстановяване на 50% от разходите за държавни такси при заявяване на търговски марки и/или промишлени дизайни”

февруари 03, 2021

от

Адвокат Красимира Кадиева организира безплатен уебинар на тема “Финансова помощ за МСП посредством възстановяване на 50% от разходите за държавни такси при заявяване на търговски марки и/или промишлени дизайни”.

Уебинарът ще се проведе на 23 февруари 2021 година от 14:30 часа през платформата Google Meet, която е лесна за използване.

На уебинара ще бъдат разгледани:

– Възможностите, които се предоставят на МСП за възстановяване на 50% от разходите за държавни такси при заявяване на търговски марки и/или промишлени дизайни.

– Условията, на които трябва да отговарят МСП, за да им бъдат възстановени 50% от разходите за държавни такси при заявяване на търговски марки и/или промишлени дизайни.

– Процедурата по кандидатстване за възстановяване на 50% от разходите за държавни такси при заявяване на търговски марки и/или промишлени дизайни.

На уебинара, също така, ще бъдат предоставени съвети относно:

– Какво е препоръчително да направите преди да заявите търговската си марка за регистрация?

– Какво следва да направите след като вече сте регистрирали Вашата търговска марка?

За участие в уебинара следва да се регистрирате като изпратите съобщение чрез попълване на контактната форма достъпна на: https://kadievaip.com/contact-bg/. Покана с връзка за включване в платформата Google meet ще бъде изпратен на всеки регистриран участник ден преди провеждането на уебинара, на посочения имейл.

Следва да имате предвид, че местата са ограничени, поради което, регистрациите ще бъдат правени по реда на постъпване на заявките.

error: Content is protected !!