Новини

До 30% отстъпка от цената на всички услуги по случай Световния ден на интелектуалната собственост. Офертата е валидна до края на април 2020 година.

април 13, 2020

от

Всяка година, на 26-ти април се провежда Световният ден на интелектуалната собственост. По този повод, до края на април 2020 година, ще имате възможност да получите до 30% отстъпка от цената на всички услуги.

Повече информация относно предлаганите услуги можете да намерите в раздел „Услуги“. Целта на честването на Световния ден на ИС е „да се повиши осведомеността относно въздействието на патентите, авторските права, търговските марки и дизайни върху ежедневния живот“ и „да се честват творчеството и приносът на творците и новаторите за развитието на обществото в цял свят“. Всяка година на този ден се организират различни мероприятия в цял свят и всяка година денят протича под различно мото.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0882 308 670 или като използвате контактната форма на този уеб сайт, за всякакви въпроси и допълнителни разяснения.

ВСЕКИ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО ПОДАРЪК ЕЛЕКТРОННА КНИГА СЪДЪРЖАЩА СТАТИИ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТЪРГОВСКИТЕ МАРКИ

error: Content is protected !!