Новини

Изпращаме една динамична и разнообразна година

декември 21, 2018

от

В последните дни на годината е време за анализ и развносметка. Изминалата 2018-та година беше изключително динамична и разнообразна за нас.  През август 2018 година имахме юбилей – навършиха се пет години от откриването на кантората, чието начало беше поставено от адв. Кадиева през 2013-та година. В подобни моменти, човек се връща назад във времето. През всичките тези дни ни е водила любовта към правото и стремежът да печелим Вашите битки. Бихме искали да благодарим на всички клиенти, колеги, партньори и приятели за доверието и подкрепата, за високата оценка, която давате на работата ни и за успехите, които постигнахме заедно, благодарение на труда и всеотдайността, които вложихме.

През изминалата година успяхме да помогнем на повече от тридесет клиента при внедряването на Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR) от правна страна. Организирахме две обучения в кантората посветени на Общия Регламент за защита на личните данни. Също така се увеличи броят на клиентите, които ни възлагат регистрацията на техните търговски марки и помогнахме на десетки клиенти при изготвянето на документи за осъществяване на търговска дейност в интернет като Общи условия за ползване на уеб сайт (Общи условия за електронен магазин), Политика за защита на личните данни, Политика относно бисквитките, както на български, така и на английски език.

Овен това, успяхме да внедрим две нови функционалности в уеб сайта: Портал за „Е-Услуги“ и меню „Проекти“. Разработихме Портала за електронни услуги, за да улесним  клиентите като им предоставим възможност да изпращат към нас заявки по електронен път относно следните услуги, за които желаят да ни наемат, а именно: Предварително проучване на марка, Регистрация на национална марка, Регистрация на марка на Европейския съюз, Наблюдение на марка и Подновяване на марка. В меню „Проекти“, от септември месец, представяме избрани примери от опита ни до този момент по различни клиентски проекти. Разбира се, за нас конфиденциалността е от първостепенно значение и в описанието на проектите не сме посочвали имената на клиентите ни, а също така уеб сайтът не съдържа информация, която представлява професионална и/или търговска тайна на клиентите ни.

През следващите години ще продължаваме да работим много и всеотдайно, за да ви предоставяме правни услуги от най-високо качество.

error: Content is protected !!