Новини

Не пропускайте възможността да регистрирате вашата търговска марка с 20% отстъпка от адвокатския хонорар

март 22, 2017

от

Възползвайте се от възможността да регистрирате вашата търговска марка като спестите 20% (двадесет процента) от адвокатския хонорар за тази услуга само в седмицата, в която се провежда Световният ден на интелектуалната собственост (24.04.2017 г. – 28.04.2017 г.). Инициативата е по случай честването на Световния ден на ИС, който се провежда всяка година на 26-ти април и цели насърчаването на защитата на обектите на ИС. Освен за услугата „регистрация на търговска марка“, 20% отстъпка от адвокатския хонорар ще получите и за услугите наблюдение на марка, предварително проучване на марка, а също и на всички услуги в областта на интелектуалната собственост, които адвокат Красимира Кадиева предоставя. Повече информация за тази инициатива ще намерите на: https://kadievaip.com/2017/03/20-отстъпка-от-цената-на-всички-услуги-в/

Не се колебайте да се свържете с Красимира Кадиева на телефони 0882 308 670 и 02/ 851 0324, за всякакви въпроси и допълнителни разяснения.

ВСЕКИ КЛИЕНТ ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО ПОДАРЪК ЕЛЕКТРОННА КНИГА СЪДЪРЖАЩА СТАТИИ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТЪРГОВСКИТЕ МАРКИ

Красимира Кадиева е представител по индустриална собственост към Патентно ведомство на Република България в областта на търговски марки, промишлени дизайни, географски означения. Тя е и европейски представител в областта на търговските марки и промишлените дизайни като е официално вписана в списъка на представителите по индустриална собственост към Службата на ЕС за Интелектуална Собственост(EUIPO). 

error: Content is protected !!